• Sfinx pentu varattavissa (valokuva #1)
  • Sfinx pentu varattavissa (valokuva #2)
  • Sfinx pentu varattavissa (valokuva #3)

1 / 3

Sfinx pentu varattavissa

1 500 €

Kirjoita
Helsinki, Helsinki, Uusimaa

Sfinx pentua varattavissa :

VARATTU Ambino / Uros / Sini/harmaa tasainen sävy. / vihreät silmät

Galea / Uros / ”kypärä” ja häntä mustat sekä 2 mustaa palloa kyljessä. Vihreät silmät.

VARATTU Macchia / Naaras / Läikällinen = kilpikonna tonkineesinaamio bicolor sfinx / Vihreät silmät.

Sfinx pentue on syntynyt Suomessa, Vantaalla 9.5.2024. Luovutus ikä aikaisintaan 14 viikon iässä sääntöjenmukaisesti 15.8.24

Molemmilta vanhemmilta terveystodistus toimitettavassa tarvittaessa. Molemmat ovat käyneet terveystarkastuksessa tiineysultran yhteydessä.

Rotuna Kanadan Sfinx on hyvin utelias, aktiivinen, sekä sosiaalinen. Sfinx kissa tottuu nopeasti uusiin olosuhteisiin, ihmisiin ja eläimiin. Pennut ovat tottuneet saamaan paljon huomiota, ja rakkautta. Pennut ovat tulleet hyvin toimeen perheemme muiden kissojen kanssa. Pennut sopivat siis perheeseen jossa muita eläimiä, ja tulevat myös lasten kanssa toimeen. Toivomme kuitenkin että pentu ei tulisi perheen ainoaksi kissaksi lajin luonteenpiirteeseen kuuluvan sosiaalisuuden vuoksi.

Pennut ovat sisäsiistejä, tottuneet käsittelyyn kuten kylvyt, kynsienleikkuu, ja korvien puhdistus. Ennen luovutusta pennut rokotetaan, madotetaan ja sirutetaan. Pennun uuteen kotiin tulee siis mukaan : tarvittavat asiakirjat, pentupakkaus ja hoito-ohjeet. Tarvittaessa olemme myös aina puhelimen päässä!

Pennun hinta on 1500€ ( sisältää varausmaksun 250€ ) Pennun voi varata joko vierailemalla luonamme Vantaalla, FaceTime tai whatsapp videopuhelun avulla, tai viestitse. Ottaessasi yhteyttä kerrothan hieman itsestäsi ja millaiseen perheeseen pentu pääsisi teillä.

Kuljetus on sovittavissa.

  • Ilmoitusosio Kissat
  • Rotu Sfinx
  • Lisätty 28.08.2024 19:30

Malla Kontto

okidoki-n käyttäjä heinäkuusta 2023

  • Yksityishenkilö
  • 1 ilmoitus
MK
Tilaa

Samankaltaiset ilmoitukset

Katselukertoja: 542 (+10 tänään)

Ilmoituksen numero: 12894567

Rikkomusilmoitus