• Pharaoh Hound puppies (valokuva #1)
  • Pharaoh Hound puppies (valokuva #2)
  • Pharaoh Hound puppies (valokuva #3)

1 / 3

Pharaoh Hound puppies

1 300 €

Kirjoita
Lappeenranta, Lappeenranta, Etelä-Karjala

Kennel "Temple Veles" tarjoaa faraon koiran pentuja useista mestareista, voittajista ja palkintokilpailijoista. Isä - Junior World Champion FCI: n vuosipäivänäyttelyssä Pariisissa! Mielenkiintoinen sukutaulu, johtavien eurooppalaisten taimitarhojen verta.
Faraon koira seisoo vanhojen lemmikkieläinten mukaan historiassa. Tämä "punainen" koira oli suurta kunniaa egyptiläisen aatelisuuden keskuudessa ja tunnetaan 3000-luvulla. BC, kuten osoittavat lukuisat freskot hautakiviä ja papyri, kuvaavat yllättäen samanlaisia ​​vinttikoiraja keskikokoinen kanssa seisova korvat.
Faraon koira on ainutlaatuinen ja ulkoisesti ja temperamenttisesti. Se on äärimmäisen älykäs, leikkisä ja rakastava ja samalla majesteettinen, jossain määrin itsenäinen koira. Faraot ovat omistettu omistajilleen ja nauttivat heidän yrityksestään. Faraot päätyvät hyvin muihin eläimiin ja lapsiin. Se on vahva, kestävä ja hyvin kehittynyt vinttikoirien metsästys ahneus. Faraon koirat ovat ihanteellisia agilityyn, ratsastukseen, erinomaisiin tuloksiin kurssilla ja kilpailluilla.
Jos haluat viettää paljon aikaa ulkona ja haluat jakaa nämä hienot hetket koiran kanssa, joka jakaa ilosi, niin farao tulee olemaan ihanteellinen kumppani. Rotu sopii erinomaisesti ihmisille, jotka johtavat aktiivista elämäntyyliä, ja mielellämme auttamalla näyttelyn uran lisäksi myös urheilussa (kurssi / juoksu, ajo, agility). Kattava apu. Pennut rokotetaan iän mukaan, pilkottu, RKF / FCI-asiakirjat. Odotamme poikkeuksellisen vastuullisia omistajia! Toimitus mihin tahansa alueeseen ja maahan on mahdollista. Odotamme vain vakavia sovelluksia! Puppen ostaminen löydät todellisen ystävän monta vuotta!
Kirjoita sähköpostiin ja lähiverkkoon (VK ja FB)
Kaikkien koiran ja koiran pentujen kuvat!

 

  • Ilmoitusosio Koirat
  • Roturyhmät Vinttikoirat
  • Lisätty 30.06.2024 15:00

anegyptstar

okidoki-n käyttäjä huhtikuusta 2010

  • Yksityishenkilö
  • 1 ilmoitus
ТГ
Tilaa

Samankaltaiset ilmoitukset

Katselukertoja: 613 (+1 tänään)

Ilmoituksen numero: 7525399

Rikkomusilmoitus

okidoki käyttää evästeitä mukauttamaan palveluja. Tarkemmin